Skaala ikkunat ja ovet

Kvalitet sedan 1956.

Fönster | Dörrar

  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ytterdörrar

Skaalas ytterdörr pryder din fasad

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaala Skandia ytterdörrar

Skaala ulko-ovi UO 106

De energieffektiva ytterdörrarna i kollektionen Skaala Skandia har planerats för den distinkta skandinaviska arkitekturen. De genomtänkta proportionerna och detaljerna ger husets fasader ett elegant utseende. Kollektionen omfattar även balkongdörrar och förrådsdörrar som passar in i arkitekturen.

Dörrarna tillverkas som måttbeställda i önskas nyans.

Ta en titt på Skaala Skandia–dörrmodellerna här »

Skaala Tradia ytterdörrar

Skaala ulko-ovi UO 203 T

De energieffektiva ytterdörrarna i kollektionen Skaala Tradia har designats för traditionell arkitektur vars karakteristiska särdrag utgörs av eleganta detaljer. Dörrarnas spröjsar, lister, spårningar och mångsidiga mönsterglasalternativ ger dig möjlighet att skapa en elegant huvudentré. Kollektionen omfattar även balkongdörrar och förrådsdörrar som passar in i arkitekturen.

Dörrarna tillverkas som måttbeställda i önskas nyans.

Ta en titt på Skaala Tradia–dörrmodellerna här »

Skaala Familia ytterdörrar

Skaala ulko-ovi UO 301 F

De energieffektiva ytterdörrarna i kollektionen Skaala Familia har planerats för traditionell arkitektur. Dörrarnas spårningar, CNC-bearbetade glaskassetter samt mångsidiga mönsterglasalternativ ger dig möjlighet att skapa en tidlöst elegant huvudentré. Kollektionen omfattar även balkongdörrar och förrådsdörrar som passar in i arkitekturen.

Dörrarna tillverkas som måttbeställda i önskas nyans.

Ta en titt på Skaala Familia–dörrmodellerna här »