Skaala ikkunat ja ovet

Kvalitet sedan 1956.

Fönster | Dörrar

  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Aktuellt

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
18.12.2018
Skaala inleder nordiskt samarbete med STARK GROUP

Skaala IFN Oy har tecknat ett tvåårigt samarbetsavtal med STARK GROUP den 12 december 2018. Avtalet avser återförsäljning av Skaalas fönster och dörrar till STARKs kedjor i hela Norden.

Timo Hella, som ansvarar för Skaala IFN Oy:s export, säger att avtalet förstärker Skaalas position i Norden och i synnerhet projektförsäljningen i Sverige.

- STARK:s svenska enhet, Beijer Byggmaterial, är Sveriges största försäljningskanal för fönster- och dörrar. Med det nya avtalet säljer Beijers yrkeskunniga projektförsäljningsorganisation nu Skaalas produkter över hela landet som komplement till Skaalas egen svenska försäljningsorganisation.

- I Finland är STARK en ofta anlitad partner för professionella byggföretag. Vi är mycket glada att vi nu kan återuppta vårt samarbete med Stark i Finland. Med hjälp av Stark som samarbetspartner kan vi nu betjäna våra lokala byggkunder ännu bättre säger Jussi Kairtamo, ansvarig för konsument och återförsäljning i Finland.

STARK GROUP är den största återförsäljaren av byggmaterial i Norden och omfattar STARK i Finland, Stark i Danmark, Beijer Byggmaterial i Sverige och Neumann Bygg i Norge.

För mer information kontakta:
Timo Hella, timo.hella@skaala.com, tfn +358 40 512 8143
Jussi Kairtamo, jussi.kairtamo@skaala.com, tfn +358 50 312 4047

 


Tillbaka till nyheter