Skaala ikkunat ja ovet

Kvalitet sedan 1956.

Fönster | Dörrar

 • suomeksi
 • på svenska
 • in english
 • russia

Aktuellt

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
14.08.2018
Senior projektsäljare för fönster sökes

 

Nu vill vi växa i Sverige.

Vi söker därför en eller flera drivna och erfarna projektsäljare för våra fönsterlösningar. Vi ser gärna att du har minst 5 år erfarenhet inom försäljning av byggmaterial och ett bredd nätverk i byggbranschen. Att du ha kunskap inom fönster och dörrar er mycket meriterande. För att lyckas i rollen som projektsäljare hos oss är du teknisk intresserad och vill alltid hitta den bästa lösningen för dina kunder. Du är van med att skapa långsiktiga relationer med dina kunder och sätter deras behov i fokus. För dig är det lätt att knyta nya kontakter och utöka ditt nätverk. Att du säljer produkter utan redan etablerat varumärke tycker du är spännande och roligt. Du talar flytande svenska och kan skriva obehindrat på svenska. Goda kunskaper i engelska behövs för att kunna kommunicera med vår fabrik i Finland och koncernen i Österrike. Vi söker främst i Stockholm och Mälardalen men är även öppna för ansökningar från orter runtom i Sverige. Körkort klass B är ett krav.

pikkubanner
Men vad kan vi erbjuda dig?
Du är med i en spännande fas där vi etablerar våra produkter och vårt varumärke i Sverige. IFN och Skaala har de ekonomiska muskler som krävs för att lyckas med detta. IFN är ett familjeföretag och det känns inom företaget. Atmosfären är familjär och vi ser våra medarbetare som en viktig tillgång. Det finns en stor möjlighet att utvecklas inom företaget och vi utbildar dig i de kompetenser som krävs för att lyckas med dina uppgifter.

 

Har vi väckt ditt intresse, så skicka genast din ansökan till oss. Vi bjuder löpande in till anställningsintervju under ansökningsprocessen. Skicka ditt CV och personligt brev till christian.laubenstein@skaala.com.


 

Om Skaala och IFN

Skaala är en del av IFN Holding, ett europeiskt nätverk av pålitliga företag inom fönsterbranschen. IFN som heter på tyska Internationales Fensternetzwerk (internationellt fönsternätverk) har sitt huvudkontor i Traun i Österrike och är ledande inom fönstertillverkningen i Europa. Omsättningen för hela koncernen uppgick året 2017 till 500 Millioner Euro (5,25 miljarder SEK). IFN satsar nu på den nordiska marknaden och tillsammans med Skaala kommer vi etablera oss i Sverige. Skaalas fönster är kända för att hålla höga ljudvärden och samtidigt uppnår mycket låga U-värden. Konstruktionerna är testade upp till RW 52 dB. Med produkter som håller U-värden enda ner till 0,5 W/m2K är Skaala ett ledande företag inom energifönster. Produktsortimentet är väldigt bredd och omfattar även Dreh-Kipp- och vridfönster samt dörrar. Skaalas energifönster är dessutom helt kondensfria. Företaget tillverkar sina produkter i finska Österbotten och är en av Finlands största fönstertillverkare. Skaalas produkter är väl anpassade till den svenska marknaden och det finns mycket bra kännedom för svenska kundernas behov.

Följande varumärken tillhör IFN:

 • Skaala - högkvalitativa fönster och dörrlösningar anpassad till svenska marknaden. Tillverkning av vridfönster, inåtgående sidohängda fönster med eller utan Dreh-Kipp funktion samt bullerfönster med en ljudreduktionsförmåga > RW 50 dB. Skaala har såld sina produkter i Sverige sedan 2005. (www.skaala.se)
 • Internorm – IFN:s största varumärke, bredd sortiment av fönster och dörrar i PVC, PVC / aluminium och trä/aluminium. Internorm har tagit fram ett många innovativa lösningar som finns inom i-Tec produktsortimentet. (www.internorm.com)
 • Kastrup vinduet – Danmarks fjärde största fönstertillverkare. Bredd sortiment av trä/aluminium och PVC fönster, både inåt- och utåtgående. (www.kastrupvinduet.dk)
 • HSF – bredd sortiment av PVC och aluminiumfönster från Slovakien (www.hsf.sk)
 • GIG – Fasad och glaslösningar. (www.gig.at)
 • Schlotterer -Innovativ solskydd till allt från villor till kontorshus (www.schlotterer.at)
 • TOPIC – Premium entrédörrar (www.topic.at)

 

 


Tillbaka till nyheter